Fysioterapi og trening i Sandnessjøen

DRIV Fysioterapi, Trening og Dans AS åpnet først dørene i 2018. Helt siden starten har målet vårt vært å skape et trygt, trivelig og sosialt sted for mennesker som ønsker å jobbe mot en bedre helse. Vi tilbyr profesjonell behandling hos erfarne fysioterapeuter samt egentrening og gruppetrening for de som bare ønsker å holde kroppen i gang. Vi er et senter for alle.

Fysioterapeuter og instruktører

Foto Stine

Stine Meyer

Primo Fysioterapi AS

Fysioterapeut og treningsinstruktør

Stine Meyer utdannet seg i Trondheim ved Høgskolen i Sør Trøndelag 2001-2004, og ved University of Sydney. Hun har lang erfaring, og har jobbet 10 år innenfor treningssenterbransjen, og som gruppetreningsinstruktør siden 2007. Hun har også jobbet i bedriftshelsetjenesten Hjelp24 som fysioterapeut, og i en kort periode for Frisklivssentralen i Alstahaug kommune. I 2010 startet hun sin egen praksis, og jobber nå 100% som privatpraktiserende fysioterapeut. Hun har 50% driftstilskuddsavtale med Alstahaug kommune, og jobber også helprivat. Hun er medeier i DRIV, og jobber som fysioterapeut gjennom sitt eget selskap Primo Fysioterapi AS.

Stine har deltatt på mange kurs, og er opptatt av å holde seg faglig oppdatert. Hun er sertifisert som «Aktiv med Artrose» instruktør, er medlem av faggruppen for kvinnehelse, og har deltatt på flere kurs innenfor skulder, kne, bekkenplager, graviditet  og svangerskap. Hun er også medlem i faggruppen for idrettsfysioterapi og aktivitetsmedisin".

"Å se hele mennesket - utfordringer, fordeler og ønsker - gjør at jeg som terapeut har det beste utgangspunktet for å veilede og hjelpe pasienten der han eller hun vil være"

Foto Cathrine

Cathrine Egeness

Institutt for psykomotorisk fysioterapi

Psykomotorisk fysioterapeut og sosiolog

Cathrine er født og oppvokst i Sandnessjøen og tok grunnutdanning ved Fysioterapeututdanningen i Oslo I 1984-87 og videreutdanning i psykomotorisk fysioterapi ved Universitetet i Tromsø i 2003-05. Hovedfagsoppgave i sosiologi, levert UiTø 1994.

Hun jobbet mellom disse utdanningene på Ullevål sykehus og Røde Kors Klinikken i Oslo, samt Fysioterapiavdelingen og Arbeids-og miljømedisinsk avdeling ved Universitetssykehuset i Nord-Norge. Ved sistnevnte med ulike forskingsprosjekter innen muskel-og skjelettlidelser og psyko-sosiale arbeidsmiljøfaktorer, særlig innen fiskeri-industrien i Nord-Norge.

Cathrine har i Sandnessjøen flyttet instituttet fra Helsesenteret, via Frisklivssentralen til Fysioform i Skansen og nå til egne lokaler i Torolv Kveldulvsons gt 60 B – hvor DRIV også holder til.

Psykomotorisk fysioterapi er en av to toårige videreutdanninger innen norsk fysioterapi. Vi jobber for økt bevisstgjøring og endring av spenningstilstander og for mer kontakt og fortrolighet i kroppen. Ofte er holdt pust en lås som holder spenningstilstander «ved like» - sammen med bekymringer, stress, konflikter og/eller tidligere traumatiske opplevelser. Målet er «hjelp til selvhjelp» enten via individuell behandling eller i gruppe – eller begge deler. Cathrine har i ettertid tatt Fysio-Pilates-utdanning i Bergen, samt traumeterapi-utdanning ved KaMa-klinikken i Oslo.

Gruppetilbudet om «Trim & Avspenning» finner du i DRIV sitt bookingsystem. Det går vanligvis over åtte uker hver høst og vinter, mandager kl. 14 og onsdager kl. 16. Denne gruppa består av øvelser fra psykomotorisk praksis, med øvelser fra fotsålene og ledd for ledd videre opp i kroppen – der også bevisstgjøring og slipp av muskulær spenning og holdt pust er sentralt. Elementer fra qi gong, pilates og yoga er også med.

Foto Glenn

Glenn Andrè Pedersen

Fysioterapeut

Fysioterapeut Glenn Pedersen er 32 år. Han ble ferdigutdannet i 2017 med videreutdanning innen muskel- og skjelettplager. Glenn jobber som helprivat fysioterapeut på DRIV fra januar 2021. Han har tidligere jobbet på Sandnessjøen Fysikalske og som fysioterapeut i Alstahaug kommune.

«Jeg ønsker alltid å se hele mennesket gjennom en god samtale og en grundig undersøkelse for at vi sammen skal komme frem til den behandlingen som vil være best for deg.»

Foto Jeanette

Eva Jeanette Gustavsen

Kundekontakt og treningsinstruktør

Eva Jeanette er medeier i DRIV. Hun har jobbet på treningssenter som gruppetreningsinstruktør siden 1998. Hun har bred erfaring som instruktør og holder det meste av gruppetimer. Hun er godt kjent i sitt nærmiljø for sine fengende dansetimer med gode latinske rytmer.

Hennes rolle i DRIV er å holde god kontakt med kundene som ønsker tilbud eller informasjon via e-post. I tillegg har hun gruppe- og veiledningstimer. Til daglig jobber Eva Jeanette på en barne- og ungdomsskole og studerer for å bli lærer i idrett og kroppsøving.

Eva Jeanette har utdanning som gruppetreningsinstruktør, veileder, personlig trener og innen friluftsliv via Norges idrettshøgskole. Hun har også tatt utdanning i kroppsøving via Høgskolen i Nesna.

Foto Ann Kristin

Ann Kristin Brastad

Treningsinstruktør

Ann Kristin har i over 20 år jobbet ved ulike treningssentre som instruktør. Til daglig jobber Ann Kristin som idrettsfaglærer ved Sandnessjøen Videregående Skole. 

Foto Trine

Trine Braseth

Yogainstruktør

Jeg heter Trine og jobber til daglig som fysioterapeut. Jeg utdannet meg til yogainstruktør i Rishikesh, India i 2007, men jeg har trent yoga i mange år før det. Jeg er utdannet i en metode som heter Iyangar yoga som har veldig fokus på disiplin og teknikk, men jeg praktiserer Vinyasa yoga på DRIV som er den yogaformen jeg har praktisert mest. Jeg er opptatt av at vi skal ha fokus på egen kropp i timen, lære oss å kjenne kroppen innenfra og være bevisst på alle bevegelsene vi gjør. Slik blir yoga asanas (øvelser) som en meditasjon i bevegelse, samtidig som man får økt bevegelighet og styrke i kroppen.

Foto Ragnhild

Ragnhild Godal

Pilatesinstruktør

Ragnhild har vært pilatesinstruktør i en årrekke. Hun har blant annet instruktørkurs fra Pilatesroom i Oslo. Ragnhild er opptatt av en holistisk tilnærming til helse og sunnhet. Hun ønsker at timene skal være en velgjører og gi deg styrke og smidighet for kropp og sjel. I pilatestimene fokuserer hun på kraft og ro gjennom aktiv bruk av pust i kombinasjon med styrkende og forebyggende øvelser. I løpet av en time går hun systematisk gjennom hele kroppen, men med hovedvekt av kjernemuskulatur.

Timen kan tilpasses den enkeltes behov. Ta gjerne en prat med henne ved ønske om spesiell tilpasning.