#drivftd

Fysioterapi og trening

DRIV Fysioterapi, Trening og Dans AS åpnet først dørene i 2018. Helt siden starten har målet vårt vært å skape et trygt, trivelig og sosialt sted for mennesker som ønsker å jobbe mot en bedre helse. Vi tilbyr profesjonell behandling hos erfarne fysioterapeuter samt egentrening og gruppetrening for de som bare ønsker å holde kroppen i gang. Vi er et senter for alle.

Sosiale medier

Vi er mest aktiv på Facebook og Snapchat. Følg oss gjerne på disse SOME'ne og alltid hold deg oppdatert på det som skjer på Driv.

Bli medlem idag

Send oss en e-post til post@drivfysio.no med ditt telefonnummer, eller klikk på knappen under for å melde deg inn.

Trenger du fysioterapi?

Ta kontakt med oss og beskriv gjerne hva det gjelder, slik at vi kan kontakte deg snarest og evt sette opp en time til deg.

Primo Fysioterapi AS

Stine Meyer

Fysioterapeut og treningsinstruktør

stine@drivfysio.no
975 69 789

Stine Meyer utdannet seg i Trondheim ved Høgskolen i Sør Trøndelag 2001-2004, og ved University of Sydney. Hun har lang erfaring, og har jobbet 10 år innenfor treningssenterbransjen, og som gruppetreningsinstruktør siden 2007. Hun har også jobbet i bedriftshelsetjenesten Hjelp24 som fysioterapeut, og i en kort periode for Frisklivssentralen i Alstahaug kommune. I 2010 startet hun sin egen praksis, og jobber nå 100% som privatpraktiserende fysioterapeut. Hun har 50% driftstilskuddsavtale med Alstahaug kommune, og jobber også helprivat. Hun er medeier i DRIV, og jobber som fysioterapeut gjennom sitt eget selskap Primo Fysioterapi AS.

 

Stine har deltatt på mange kurs, og er opptatt av å holde seg faglig oppdatert. Hun er sertifisert som «Aktiv med Artrose» instruktør, er medlem av faggruppen for kvinnehelse, og har deltatt på flere kurs innenfor skulder, kne, bekkenplager, graviditet og svangerskap. Hun er også medlem i faggruppen for idrettsfysioterapi og aktivitetsmedisin”.

 

“Å se hele mennesket – utfordringer, fordeler og ønsker – gjør at jeg som terapeut har det beste utgangspunktet for å veilede og hjelpe pasienten der han eller hun vil være”

Institutt for psykomotorisk fysioterapi

Cathrine Egeness

Psykomotorisk fysioterapeut og sosiolog

cathrine@drivfysio.no
995 70 808

Cathrine er født og oppvokst i Sandnessjøen og tok grunnutdanning ved Fysioterapeututdanningen i Oslo I 1984-87 og videreutdanning i psykomotorisk fysioterapi ved Universitetet i Tromsø i 2003-05. Hovedfagsoppgave i sosiologi, levert UiTø 1994.

 

Hun jobbet mellom disse utdanningene på Ullevål sykehus og Røde Kors Klinikken i Oslo, samt Fysioterapiavdelingen og Arbeids-og miljømedisinsk avdeling ved Universitetssykehuset i Nord-Norge. Ved sistnevnte med ulike forskingsprosjekter innen muskel-og skjelettlidelser og psyko-sosiale arbeidsmiljøfaktorer, særlig innen fiskeri-industrien i Nord-Norge.

 

Cathrine har i Sandnessjøen flyttet instituttet fra Helsesenteret, via Frisklivssentralen til Fysioform i Skansen og nå til egne lokaler i Torolv Kveldulvsons gt 60 B – hvor DRIV også holder til.

 

Psykomotorisk fysioterapi er en av to toårige videreutdanninger innen norsk fysioterapi. Vi jobber for økt bevisstgjøring og endring av spenningstilstander og for mer kontakt og fortrolighet i kroppen. Ofte er holdt pust en lås som holder spenningstilstander «ved like» – sammen med bekymringer, stress, konflikter og/eller tidligere traumatiske opplevelser. Målet er «hjelp til selvhjelp» enten via individuell behandling eller i gruppe – eller begge deler. Cathrine har i ettertid tatt Fysio-Pilates-utdanning i Bergen, samt traumeterapi-utdanning ved KaMa-klinikken i Oslo.

 

Gruppetilbudet om «Trim & Avspenning» finner du i DRIV sitt bookingsystem. Det går vanligvis over åtte uker hver høst og vinter, mandager kl. 14 og onsdager kl. 16. Denne gruppa består av øvelser fra psykomotorisk praksis, med øvelser fra fotsålene og ledd for ledd videre opp i kroppen – der også bevisstgjøring og slipp av muskulær spenning og holdt pust er sentralt. Elementer fra qi gong, pilates og yoga er også med.

Glenn Fysioterapi AS

Glenn A. Pedersen

Fysioterapeut

glenn@drivfysio.no
482 52 430

Fysioterapeut Glenn Pedersen er 32 år. Han ble ferdigutdannet i 2017 med videreutdanning innen muskel- og skjelettplager. Glenn jobber som helprivat fysioterapeut på DRIV fra januar 2021. Han har tidligere jobbet på Sandnessjøen Fysikalske og som fysioterapeut i Alstahaug kommune.

 

«Jeg ønsker alltid å se hele mennesket gjennom en god samtale og en grundig undersøkelse for at vi sammen skal komme frem til den behandlingen som vil være best for deg.»

DRIV Fysioterapi Trening Dans

Eva J. Gustavsen

Kundekontakt og treningsinstruktør

evajeanette@drivfysio.no
924 18 976

Eva Jeanette er medeier i DRIV. Hun har jobbet på treningssenter som gruppetreningsinstruktør siden 1998. Hun har bred erfaring som instruktør og holder det meste av gruppetimer. Hun er godt kjent i sitt nærmiljø for sine fengende dansetimer med gode latinske rytmer.

 

Hennes rolle i DRIV er å holde god kontakt med kundene som ønsker tilbud eller informasjon via e-post. I tillegg har hun gruppe- og veiledningstimer. Til daglig jobber Eva Jeanette på en barne- og ungdomsskole og studerer for å bli lærer i idrett og kroppsøving.

 

Eva Jeanette har utdanning som gruppetreningsinstruktør, veileder, personlig trener og innen friluftsliv via Norges idrettshøgskole. Hun har også tatt utdanning i kroppsøving via Høgskolen i Nesna.

DRIV Fysioterapi Trening Dans

Ann Kristin Brastad

Treningsinstruktør

DRIV Fysioterapi Trening Dans

Etleva
Brandt

Treningsinstruktør

DRIV Fysioterapi Trening Dans

Hanne Louise Olsen

Treningsinstruktør

Qi Gong-intrukstør

Mariann Fagerli

TD-instruktør

Qi gong-instruktør

Mariann Fagerli

TD instruktør

post@drivfysio.no

Mariann er autorisert helsefagarbeider med videreutdanning som psykisk helsefagarbeider og helsekoordinator . Hun har vært i Oslo og tatt utdanning med lymfedrenasje med vakuum og massasje med varme steiner som hun har som noen av hennes tilbud i bedriften “Du Er”.

 

Mariann startet med Qigong i 2014 og har tatt mange kurs til Zhengyu, har vært i Oslo på ukes utdanning til hans søster Zhengjin. De var da opplært av sin far Dr. Zhen Hun har også tatt ei 60 timer Qigong utdannelse til Frigg Valla pluss kinesolog utdanning, og drevet med grupper med Qigong i mange år på ulike plasser. Hun er kursholder td metoden (Trine Dahlmo) og holder på med utdanning som ernæring terapeut, og fra april til neste år er hun ferdig utdannet kostholdsveileder.

Kontaktinfo

Torolv Kveldulvsonsgate 60B
8800 Sandnessjøen

Det enkleste er å sende oss en epost, dersom du lurer på noe. Vi vil svare deg så raskt vi kan.